La força d’un sentiment (NacióGranollers.cat)

Un Vallès ple d’històries a

NacióGranollers

«T’hi has fixat mai, en la cara d’un nen vallesà quan juga a l’handbol?», em va preguntar fa anys un amic ben fanàtic del handbol base comarcal. No vaig saber què respondre, francament, i l’amic va haver de rescatar-me del meu ignorant silenci: «Fixa-t’hi que juga amb més il·lusió que ningú. I has vist a un granollerí llançant contra la porteria? Al nen granollerí… directament li brillen els ulls!», reblà, ben expressiu. Potser sí que, fet i fet, dues coses identifiquen Granollers per damunt de qualsevol altra. La Porxada i l’handbol. Tal qual. (Llegeix sencer a NacióGranollers.cat)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s