crònicahistòria
Història

La força d’un sentiment (NacióGranollers.cat)

Un Vallès ple d’històries a

NacióGranollers

«T’hi has fixat mai, en la cara d’un nen vallesà quan juga a l’handbol?», em va preguntar fa anys un amic ben fanàtic del handbol base comarcal. No vaig saber què respondre, francament, i l’amic va haver de rescatar-me del meu ignorant silenci: «Fixa-t’hi que juga amb més il·lusió que ningú. I has vist a un granollerí llançant contra la porteria? Al nen granollerí… directament li brillen els ulls!», reblà, ben expressiu. Potser sí que, fet i fet, dues coses identifiquen Granollers per damunt de qualsevol altra. La Porxada i l’handbol. Tal qual. (Llegeix sencer a NacióGranollers.cat)

Anuncis

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Qui escriu això? Diego Sola (Granollers, 1988. Canovellí). Historiador i divulgador. Llicenciat en Història i doctor en Història Moderna per la Universitat de Barcelona.

Professor i investigador a la Facultat de Geografia i Història de la UB. Intentant cultivar la tasca d'historiador, la no sempre fàcil tasca de comprendre com som, d'on venim i cap a on anem. (+perfil)
Historiar, fer història, és com teixir un brodat de trames i colors diversos. Fer història implica exercir, també, l’ofici de cronista. Un cronista que parla del passat però, també, del present. La història és l’ahir i és l’avui. Aquí i ara, mirem el passat que ens ha precedit i excavem la complexitat del nostre segle.

No en va, i com deia Ciceró,
“la història és mestra de la vida”!
Anuncis
%d bloggers like this: