Històries: Temps de votar (NacióGranollers.cat)

Un Vallès ple d’històries a

NacióGranollers

Diumenge mandrós. El sol semblava tenir problemes per sortir del seu niu per la serra de Llevant. Però s’acabà llevant. També en Jaume de Palou que, de la finestra estant, va remugar unes paraules indesxifrables contemplant una tímida però amenaçant gebrada sobre els conreus del seu mas. La Maria Rosa, la seva dona, ja havia sortit a recollir els ous de les gallines i a treure aigua del pou més fred de novembre. S’apressaren a arribar puntuals a la missa de vuit a Sant Julià de Palou. “Noi, em tens farta de tant córrer! Què no podíem venir a la missa de dotze com cada diumenge!?”. Les intencions d’en Jaume eren unes altres: aquella era una jornada per voltar, votar i mirar, encuriosit, el curs de la democràcia. (Llegeix sencer a NacióGranollers.cat)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s