Històries: Els carlins prenen Granollers (NacióGranollers.cat)

Un Vallès ple d’històries a

NacióGranollers

“Han segrestat l’alcalde! Han segrestat l’alcalde!” El fill petit de Can Ninou corria eixerit pel Camí Ral de Granollers, agitat i emocionat, proclamant als quatre vents una notícia trasbalsadora. L’impacte de l’anunci amagava una veritat encara més fosca i tràgica per a la capital vallesana: diversos morts i encara més ferits, fins a trenta-tres granollerins segrestats i nombroses cases i terres cremades. Els carlins havien saquejat Granollers. (Llegeix sencer a NacióGranollers.cat)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s