Històries: Entre la terra i el cel (NacióGranollers.cat)

Un Vallès ple d’històries a

NacióGranollers

 

Som una comarca ben singular i començar a parlar d’ella per donar rumb a aquesta nova secció no és una missió gens senzilla… Els homes i les dones d’aquest racó de món han mesurat el pas del temps esbrinant la velocitat dels núvols que solcaven com vaixells l’acolorit mar de la plana vallesana i fitant els canvis cromàtics de les carenes que ondulaven el territori. En Jaume, de Palou, quan era petit i encara no acompanyava el pare als mercats, estava convençut que el Vallès era tot el món que existia. Allò era fantàstic: una explicació absolutament versemblant i fàcil per a la complexitat de la vida. (Llegeix sencer a NacióGranollers.cat)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s