El camí de la muntanya (03)

(03) Una vetlla sense fi. Poc abans de viure la seva passió, Jesús marxà a la muntanya de les Oliveres, on pregà intensament. Exhortà els seus deixebles a vetllar, mentre ell pregava sol. S’adormiren. “Per què dormiu? Aixequeu-vos i pregueu, per no caure en la temptació”. Per tant, si fas via, no t’adormis. Estigues ben despert, ben atent.

 De quines temptacions vols marxar? Bàsicament, de totes aquelles que esdevenen un esclavatge. Si no vols ser un esclau, opta per la llibertat. A la muntanya, res no t’enclotarà. A la muntanya no hi ha ni tanques ni cadenes. Perquè, en el camí de superació diària, ets tu davant de Déu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s